Powered by KNBSB
Teamdoel

Help ons deze zomer op trainingskamp naar Sardinie

Als voorbereiding op de 2e helft van het seizoen, om (nog) beter te leren softballen, als teambuilding maar ook een beetje om een andere cultuur te leren kennen. Daarom gaat een team meiden van de Herons eind augustus een week op trainingskamp naar Sardiniƫ. Hier willen ze natuurlijk goed voor de dag komen. Daarom organiseren we deze sponsoractie: voor speciale trainingskleding en om de kosten voor ouders zo laag mogelijk te houden. Helpt u ons? Lees meer...

x
Ons sponsordoel
Herons U17

Een enthousiaste groep meiden die leven voor softball en graag het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Na het kampioenschap in hun klasse vorig jaar gaan ze dit jaar spelen in de landelijke U17 klasse. Voor teambuilding en als voorbereiding op de 2e helft van de competitie gaan ze van de zomer op trainingskamp naar Sardiniƫ.

Leiding: Mirjam Soumokil en Wendy van der Putten zijn de trainers/coaches van deze leuke groep meiden en worden hierin ondersteund door Richard Kistemaker (assistent trainer) en Angelique Kramer (scoorder).

Runners-up